Ik ben Marcel. Ik ben 52 jaar en woon sinds 2006 in de Bras. Ik wil heel graag in een wijk wonen, waar leuke dingen te doen zijn. Daar help ik graag aan mee.


Hoi ik ben marieke.ik ben 41 jaar en woon sinds 2005 in ypenburg. Ik heb een aantal jaar als vrijwilliger gewerkt in buurthuis de yp met kinderen, creakids en andere activiteiten.ik zou het leuk vinden om weer wat leuks te kunnen betekenen voor de jeugd in onze wijk😁

Dave, wie kent hem niet. Hij heeft zich al vaak en veel ingezet in de wijk. Iedereen kent hem, vooral de jeugd en die lopen weg met hem. Dave gaat ons naast alles wat hij al doet helpen met wat waar nodig is. Een topper met veel enthousiastme.

Christine Filip. Wat een vrouw, wat moet je nog zeggen over haar. 1 brok blijheid, positiviteit en karakter. Wij zijn zo blij dat zij samen met haar man Gerard ons wil helpen met hun kennis. Een aanwinst voor Vrienden van de Bras!!

Hoi!
Ik ben Connie en ben 59 jaar oud!
Ik woon al 9,5 jaar in onze prachtige wijk. Ik wil onze buurt net even iets gezelliger maken en wil dus leuke bingo’s organiseren en op de woensdag ochtend een koffie ochtend. Ik hoop jullie snel allemaal te zien!


Hallo, ik ben Yvonne, 52 jaar en sinds 2009 woon ik in de Bras.

Ik ben altijd sportief geweest en ik haal veel levenskracht uit sporten.
Door te bewegen zit je lekkerder in je vel, krijg je meer kracht en meer energie.
Ook zorgt sporten ervoor dat je fitter, sterker en vitaler wordt waardoor je steviger in het leven staat, meer uit je leven kunt halen en er echt van kunt genieten.
Ik wil graag iedereen aan het bewegen helpen.

Naast sportief ben ik ook creatief en wil ik creatieve workshops organiseren.

Samantha, onze duizendpoot. Een kanjer in social media en organiseren.


Wij zijn blij dat Samantha erbij is, jullie zullen merken dat ze er is. 


Er komen weer veel leuke jeugd evenementen aan.


ONTSTAAN VAN VRIENDEN VAN DE BRAS.....


In het voorjaar van 2021 is de naam Vrienden van de Bras geboren. Wij vonden het tijd worden, om een platform te maken, waarop iedereen woonachtig in onze wijk zich kan herkennen. 


We hebben veel mooie culturen in de wijk. Die willen wij graag beter leren kennen, er zit zoveel moois in.


De verschillen zijn soms best groot. Van sociale huursector tot dure koopwoningen. 


Om ons allemaal wat dichter bij elkaar te brengen, hebben wij het idee dat er veel leuke evenementen moeten komen. Heel veel voor de kinderen, maar we gaan nu ook naar andere doelgroepen kijken, bv ouderen die zich of eenzaam voelen, of graag meer zouden willen ondernemen.


Wij willen een evenementensite zijn, maar er zullen ook mindere leuke dingen in de wijk gebeuren. Die publiceren wij niet op de site of op facebook, maar willen wel helpen bij het zoeken van een oplossing. stuur daarom gerust een mail.


Kijk rustig rond op de site, ik heb zelf nog nooit een site gebouwd, dus het kan er soms raar uit zien. Maar dat maakt het juist leuk.


Heb je ideeen, of opmerkingen, mail ons dan svp, we zullen er zeker iets mee doen.


Alvast heel veel plezier,


VRIENDEN VAN DE BRAS